...Förhållningsregler på grund av Covid -19 vid Björnslaget 2021

 Hej alla deltagande spelare och ledare i Björnslaget 2021, varmt välkomna till Lundbystrand 3-5 september!

 För att kunna genomföra Björnslaget utan att riska att bidra till ökad smittspridning under rådande omständigheter gäller följande förhållningsregler. Det är avgörande att alla deltagare är införstådda med och respekterar förhållningsreglerna!

 ●      Endast friska spelare och ledare får delta under Björnslaget. Varje lag säkerställer att spelare och ledare är friska – stanna hemma om du är sjuk.

●      Lag med spelare eller ledare med konstaterad pågående Covid-19 får inte delta.

●      Om spelare eller ledare insjuknar under Björnslaget i misstänkt Covid-19 måste laget anmäla detta till tävlingsledning.

●      Alla matcher vid årets Björnslag spelas utan publik - ditt lag kommer endast att vara inne i arenan när ni spelar era matcher. Spelare och ledare behöver vara registrerade genom cupsystemet: Cup manager www.björnslaget.se 

●      Ni har möjlighet till 5 st chaufförer samt en som filmar på planerna 2/4/5, dessa kommer in med er och lämnar samtidigt som er!

 Ni får ej filma på plan 1 då vi har avtal med www.innebandy.tv

●      Varje spelplan har en in-/utgång. Planskiss över Lundbystrandshallarna HÄR  Spelande lag lämnar först, den som sitter närmast utgången innan det andra laget. Därefter släpps väntande lag utanför arenan in ett i taget. En planvärd/seket finns för varje spelplan som hjälper er in/ut på ett säkert sätt. I händelse av ihållande nederbörd kan lagledare kontakta tävlingsledningen för att i mån av plats få vänta anvisad plats inomhus på plan 3 (inför match på plan 2, 4 eller 5) alternativt i anslutning till plan 1.

●      Varje lag ansvarar för en god handhygien. Alla spelare och ledare ska sprita sina händer innan de går in på arenan inför varje match.

●      Vi tillhandahåller inte några omklädningsrum (de hålls låsta) – kom ombytta till era matcher. (Vid slutspel kan det hända att långväga lag kan nyttja omklädningsrum)

●      Varje lag ansvarar för att alla spelare och ledare som besöker arenan är anmälda för att kunna genomföra smittspårning vid behov. Matchtruppen lämnas digitalt till tävlingsledningen innan första matchen.

●      Ingen avtackning efter spelade matcher.

●      Ingen café/kioskverksamhet i arenan.

●      Spelare och ledare som behöver nyttja toaletter kommer att slussas dit via kö på plan 3.

●      Vattenflaskor ska i möjligaste mån fyllas utanför arenan. Vid behov kan lagledare fylla flaskor efter att denne anmält sig hos tävlingsledningen.

●      Ingen medaljutdelning till enskild spelare. Endast pokal till vinnande lag i varje klass!

 Som ni nu förstått innebär pågående smittspridning i samhället och stora utmaningar för oss som arrangörer och för alla deltagande/aktiva. Viktigast av allt är att varje spelare eller ledare som känner milda symtom avstår att delta – för allas skull! 

 För att få allt att flyta så smidigt som möjligt under helgen rekommenderar vi varje lag att planera er vistelse mellan matcherna då ni inte får stanna på arenan och att komma i tid till varje match, ni väntar på anvisad plats utanför ingång till er spelplan.

 Ingen mat/caféverksamhet på arenan innebär att ni behöver äta på annan plats, närmsta restauranger finner ni i området: Subway,Pizzeria,etc.. I bifogad situationsplan ser ni var in/utgång till respektive plan finns. Billigast parkering med bil finner ni här PARKERING

Fyll i möjligaste mån era vattenflaskor innan ni kommer till arenan och kom ombytta då omklädningsrum saknas.

 Frågor med anledning av detta, hör av dig!

Jerry, tävlingsledare 0708914900

bjornslaget@fibk.se

Frölunda IBK är ägare och ensam arrangör för Björnslaget!